Media

Toen Lenneke Gentle en Jan Willem Duim elkaar ontmoetten (januari 2019) ontstond in hun gesprek het idee van De Bouwhoek. Na alle negativiteit rondom het onderwijs, vonden zij het hoog tijd voor positiviteit en innovatie. Zij zagen het voor zich: een online platform waar ideeën vanuit de maatschappij anoniem gedeeld en gewaardeerd zouden kunnen worden. Iedereen heeft immers baat bij goed onderwijs.

Op 8 maart 2019 lanceerden zij dan ook De Bouwhoek. Zij nodigen volwassenen en kinderen uit om een bouwhelm op te zetten, plaats te nemen in het bouwteam en goede ideeën te posten om het onderwijs voor 2-12 jarigen te verbeteren. Om de positie en de salariëring van de leraar en de pedagogisch medewerkers te verbeteren, om ontspanning en inspiratie terug te brengen op de werkvloer, om de lijnen korter te maken en om de brede ontwikkeling van kinderen centraal te stellen.

Met de groep steunpilaren en ontelbaar veel bouwers creëert De Bouwhoek op eigen-wijze een nieuwe, digitale bouwtekening voor het basisonderwijs van de toekomst. De ideeën zijn openbaar en voor iedereen beschikbaar om te gebruiken, op te nemen in schoolplannen en beleid.

Meedoen?

1 Maak in een minuut een account aan en start met het posten van ideeën. 
2 Geef een krul aan de ideeën die jij goed vindt. 
3 Deel deze website regelmatig in sociale media. 
4 Print de poster en hang hem op.

Zet een bouwhelm op en wees welkom in de bouwhoek.

Downloads

 ICON ICON SOCIAL 1 SOCIAL 2 BOUWER POSTER


Welke opmaak vind je fijn?
Tekst
Opmaak geschikt voor tekst en foto's
Film
Youtube and Vimeo Embeds